top of page

over ons

Wij zijn Sjaak en Cora Verburg en runnen, samen met onze medewerkers, sinds ruim 25 jaar de Woongalerij.

Onze winkel ligt verscholen in het mooie dorp Kortgene. We hebben een passie voor Scandinavisch en Dutch design en je bent hier aan het goede adres om mooie spullen te vinden die je huis een thuis maken.

De Woongalerij is veel meer dan een woonwinkel. We verkopen ook kleding, sieraden, accessoires en boeken. Alle items worden met grote zorg uitgezocht waarbij gelet wordt op duurzaamheid, herkomst en uitstraling. Je vindt hier spullen die je niet overal tegenkomt.

De winkel heeft een warme uitstraling door alle zachte kleuren en we streven ernaar een sfeer te creëren waarin je je meteen thuis voelt.

We vinden het fijn dat mensen, onder het genot van een cappuccino met taartje, ontspannen kunnen rondstruinen door onze winkel.

Ook geven wij graag interieuradvies en komen we graag bij je thuis op bezoek om de sfeer van de woning te proeven, alsook elementen als lichtinval en stijlkenmerken te bekijken. We brengen jouw woonwensen in kaart en aan de hand daarvan gaan we aan de slag om een interieurplan te maken wat bij jouw past.

WoonGallerij-Juni2022-P(204van205).jpg
bottom of page